Tentoonstelling 100 jaar Crescendo

ASSENDELFT – Muziekvereniging Crescendo Assendelft bestaat maar liefst 100 jaar en dat kan natuurlijk niet gevierd worden zonder terugblik. Dit gebeurt in de vorm van een tentoonstelling met foto’s, video’s, geluidsopnames, krantenberichten, recensies en nog meer. Zo wordt u meegenomen in 100 jaar muziek maken met Crescendo. Op zaterdag 9 februari wordt om 14:00 uur de tentoonstelling officieel geopend door wethouder Sanna Munnikendam. Aansluitend worden herinneringen opgehaald tijdens de receptie in Koppie Bar!

Tentoonstelling 100 jaar Crescendo

Datum en tijdstip: Zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019, vanaf 12:00 uur
Locatie: Cultureel Raadhuis, Dorpsstraat 370, 1566 BR Assendelft
Entree: Gratis

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.