Basisschool Ayundo ontruimd vanwege brand - OBS Ayundo - Blauwe Ring - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Zaanstreek - Foto: Pascal Fielmich

Basisschool Ayundo ontruimd vanwege brand

ASSENDELFT – Openbare basisschool Ayundo werd dinsdagochtend ontruimd nadat leerkrachten een brandlucht roken. Brandweer en politie rukten rond 12:00 uur uit naar de school aan de Blauwe Ring. Zo’n 200 leerlingen en leerkrachten moesten het schoolterrein verlaten.

Er bleek brand te zijn ontstaan in de meterkast. Binnen een half uur was de situatie onder controle, waarna de school weer werd vrijgegeven.

Basisschool Ayundo ontruimd vanwege brand - OBS Ayundo - Blauwe Ring - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Zaanstreek - Foto: Pascal Fielmich Basisschool Ayundo ontruimd vanwege brand - OBS Ayundo - Blauwe Ring - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Zaanstreek - Foto: Pascal Fielmich Basisschool Ayundo ontruimd vanwege brand - OBS Ayundo - Blauwe Ring - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Zaanstreek - Foto: Pascal Fielmich Basisschool Ayundo ontruimd vanwege brand - OBS Ayundo - Blauwe Ring - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Zaanstreek - Foto: Pascal Fielmich Basisschool Ayundo ontruimd vanwege brand - OBS Ayundo - Blauwe Ring - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Zaanstreek - Foto: Pascal Fielmich

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt met Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.