Hoofdrolspeler Julian Moon (Boy) signeert Brugklas fanboeken - Bruna - Winkelcentrum de Saen - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Zaanstreek - Foto: PR

Hoofdrolspeler Julian Moon signeert Brugklas fanboeken

ASSENDELFT – Julian Moon (Boy), hoofdrolspeler van Brugklas ‘De Tijd van m’n leven’ signeert vrijdag 1 maart fanboeken bij Bruna in Winkelcentrum De Saen.

Brugklas de tijd van mijn leven is een Nederlandse film van Raymond Grimbergen die op 7 februari 2019 in première is gegaan. Het is een zelfstandig verhaal gebaseerd op de populaire televisieserie Brugklas. Over deze film is een fanboek gemaakt met alles wat fans willen weten over de film en cast: o.a. the making of, behind the scenes, bloopers, een winactie en interviews met de cast.

Eigenaar van Bruna Saendelft, Marcel van der Snoek, en zijn medewerkster Aranka Rem-Spijker zijn enthousiast over het fanboek. Marcel: ‘We verkopen het fanboek sinds een paar dagen. Julian Moon is opgegroeid in Oostzaan. De signeersessie wordt daarom ook een beetje een Zaans feestje.’ Aranka: ‘We verwachten een heleboel Brugklasfans. We hebben er zin in!’

Signeersessie Julian Moon (Boy) Brugklas-film

Datum: Vrijdag 1 maart 2019, 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Bruna, Winkelcentrum De Saen, Kaaikhof 9, 1567 JP Assendelft

Hoofdrolspeler Julian Moon (Boy) signeert Brugklas fanboeken - Bruna - Winkelcentrum de Saen - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Zaanstreek - Foto: PR

Foto: PR

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt met Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.